Eilen mietin iltasella et mitähän viel tarvis leipoa ennen joulua... Kunnes muistin et voi kauhia... Yks joululahja on viel leipomatta! Gluteeniton joulukakku!

Siitähän se ajatus sit lähti. Veksi tilas meillekki pumpulikakun... Ko en oo kuulema aikoihin tehny. Sanoin et on kai sitä pakkases.. Ei kuulema oo. 

Tänään päivällä ko ootin et se on purkamas kameraseuran näyttelyä pois... Tuli yhtäkkiä mieleen et en oo aikoihin tehny hiekkakakkua!

Äkkiä guu-uggelilta kysymään mitä siihen tuleekaan... Sit ajatus tuli et mulla on toinenki uus vuoka mitä ei oo viel käytetty... Mitäs sillä tekis.

Veksi rakastaa tiikerikakkua... En muista millon oon sitä tehny... Ko en sitä syö. 

 

IMG-20191220-WA0033.jpg

 

Joten... Nyt on pumpulikakut jähtymäs. Odottavat aamuun et kuorrutan ne. Ja toimitan toisen viel ystäväperheelle ❤️

 

IMG-20191220-WA0031.jpg

 

Ja tässä vielä tiikeri ja hiekkakakut. 

Jotenki tänään ko kaupassa oltiin hiippailees kassalle... Tuntu et jostain tulla tupsahti se joulufiilis ❤️ 

Kuten oon sanonu. En suostu ottaa mitää joulu ressiä. Imuroin jossain kohti ja pesen lattiat... Sen verran pyyhin pölyjä niistä kohti mihin tulee jotai joukuasetelmajuttua. 

Mun terapeutti sano viimeks et joku viisas oli sanonu et joulu ei tule kaappeihin! Mikä on niiiin totta! Saunan pesen, se kuuluu joulusiivoihin. Muuton en ala jynssätä mitää ylimäärästä.

Viel loput saaristolaiset pitäs toimittaa perille... Ja kinkku ja loput ruokatarpeet kaloja lukuunottamatta haetaan huomenna. Ja joulukuusi ois tarkotus vaihtaa itsenäisyyspäivä kuusesta joulukuuseksi.

Nyt tempasin loppuun tuon viimeisen tilauksen. 

Ressitöntä joulun odotusta ihanat ❤ 

Haluun lähettää teille täältä tätä saaristolaisten ja tuoreitten kakkujen ja riisipuuron tuoksua... Jossa on pikkuriikkinen tujaus hyasinttia ❤️