Voi kökkö... 

Se fiilis ko oot kirjotellu pitkät pätkät... Ja painat nappia - julkaise. Ja koko teksti katoaa mustaan aukkoon bittiavaruuteen! Siitä huolimatta että oot moneen kertaan kirjotuksen yhteydes painan nappia - tallenna luonnos. Tekstiä ei löydy sitte niin mistää.

Uus yritys.

Tänä aamuna sain hieman hellävaraisemman herätyksen ko eilen aamulla.

Eilen aamusella Veksi oli heränny jo aikaseen ja ottanu Apollon yläkertaan. Tämä valkoinen karvapiraija oli jonku aikaa tuusattuaan laskenu et lauma ei oo nyt koossa. Tästä johtuen tikkas tiheästi ko singerin ompelukone portaat alas. Sen verran tajusin unen läpi. Sit havahduin siihen että semmonen tuhiseva höyryjuna tulee sängyn päätylaatikon kautta sänkyyn. Hiippailee varovasti mun ja kokovartalo tyynyn väliin... Ottaa tassulla tukevan asennon ja rojauttaa koko painollaan ittensä suoraan mun mahan päälle.

Ilmat pihalle. 

Sit ko saan taas henkeä ja saan puhuttua... Toinen kattoo suurilla tummilla silmillään et ai, säki heräsit. Mä just tässä heräilen itekki. Ja venyttelee koipiaan autuaan tietoisena et kohta saa ruokaa. 

Tänä aamuna tuli sit muuton saman tyylisellä kuviolla.. Mut tänä aamuna sain aavistuksen kuolaisemman herätyksen... Ensi kävi lämmin henkäys talviyössä ko tämä hiippaili siihen viereen pussailemaan kunnon märillä kielareilla et nyt ois mun ruoka-aika... Tiesikkö?! Justiin tällä sekunnilla käännyn nälkään. Tee jotai!! 

Muutaman tunnin päästä lähettiin systerin ja koirien kans pellolle ja mehtään juoksemaan. Räntää tuli taivaan täydeltä. Lunta oli paikoin polveen asti. Koiria oli kaikkiaan 4. 2 perusväristä Sakua, 1 beauceron ja 1 valkkari. 

Sieltä ko tultiin. Asennettiin uudet valot lipputankoon. Vanhat pimeni. 

 

DSC_1102.jpg

 

Tänään ois tarkotus alottaa saaristolaisten rupeama. Tilaustöiden ohessa. 

Ensimmäiset leivät kohoamassa ❤️

Nyt on haettu LED-valot meijän uusiin ihaniin jouluvaloihin.

 

DSC_1106.jpg

 

Nämä Usko-Toivo-Rakkaus - valot on niiin pitkäaikainen haave. Joka toteutu nyt ❤️

 

IMG-20191215-WA0005.jpg

 

Näitä oon ettiny ja kyselly monta vuotta. Nämä saatiin eilen hieman ennen aikasena joululahjana ❤️ systeri oli teettänyt meille. 

Kuulin radiosta yks pv juttua, että joulun takia ressaaminen on turhaa. Joulu kestää aatosta tapaninpäivään... Mut jouluressi tapaninpäivästä aattoon. 

Joten, kuten ihana Snyni kirjoitti, joulu tulee ens vuonnakin ❤️

Eli ressitöntä joulun aikaa ihanat ❤