_20200213_214948.jpg

 

Veksi on tänään hesassa juhlistamassa Great Place To Work - gaalassa keskisuurten yritysten ykkös sijaa ❤️

Onnittelut Alfamelle ❤️

Ollaan siis Apollon kans kaksin kotimiehinä.

Päivällä käytiin lenkillä... Opeteltiin kulkemaan nätisti omaa puolta tiestä... Sen sijaan että sahattas siksakkia. Mikä oli hänen ylhäisyytensä mielestä ihan typerää!

Hän päätti näyttää kaikki teatraalisen näyttelijän lahjansa... Äiti sano et koska on joitai muitaki tiellä liikkujia, niin sen takia ei sais kävellä siksakkia. Ensi käveltiin nätisti. Sit ko alettiin taas tehdä hölmöyksiä, nyppäsin napakasti hihnasta et huhuu, maa kutsuu taas. Siitä heittäydyttiin yhtäkkiä makaamaan keskelle tietä ja jalat ylös. Sit ko kysyin et mikä nyt tuli. Tää kattoo et jaa miten nii?!

Sit hänen ylhäisyytensä huomas et tulee pyörä. Yhtäkkiä alko huutaa ihan suoraa huutoa. Mä kysyin et mikä tää nyt on? Ko en oo koskenukkaa. Sit ko tää toinen tiellä liikkuja menee vaan ohi niin äkkiä pystyyn. Ko aivan menee tolokuttomaksi tuommonen touhu äitillä ja mua kattelee vaan pahasti. Ei osaa palvelusväki käyttäytyä.

Sit jatkettiin matkaa jonku aikaa ja sit taas unohtu kaikki ohjeet nätisti menemisestä ja nyppäsin vähä hihnasta. No hän heittäyty taas ihan teatraaliseksi ja loikki paikallaan...

Siin hässäkässä meni hihna kainalon alta. Josta alko sit ihan jäätävä pyöriminen mun ympärille ko käskin istua et saadaan se hihna pois sieltä. Totesin et ollaan kohta niin solmussa sen hihnan kans. Sit ko hän oli kietonu hihnan mun jalkojen ympäri ja se meni edelleen sieltä kainalon alta. Piti alkaa repiä mun kädestä sitä hihnan toista päätä suuhun!

Mä kysyin et saisko nyt vaan ottaa sen hihnan pois sieltä et päästäs jatkaa matkaa. Katto taas et kerropa yks hyvä syy minkä takia?! Yritin selittää kuuroille korville tai muuton vaan ihan vieraalla kielellä et jatkettas matkaa. Sit hänen ylhäisyytensä huomas taas et tulee joku sauvakävelijä... Taas ihme vinkuna niinko mä tekisin sille jotai. Sit taas ko tää ei reagoinu hänen rääkkäämiseensä mitenkää niin taas mulkas vaan mua et koita ny käyttäytyä... Ja istu ko herran enkeli siinä et otaksä nyt vaan sen hihnan pois et vois jatkaa matkaa...

Tuolla reissulla sain nyt hyvin pysymään omalla puolellaan.. Paitsi jos joku erehtyy tulemaan vastaan niin pitää mennä tarkistamaan että reitti on selvä...

Tänään oli muutonki tramaattinen päivä koska äiti laitto aamulla häkin portaitten alle! Kun se yleensä on ollu makkarissa, takan edessä. Koita siinä sitte nukkua päikkäreiltä?! Sopii yrittää. Ensi lauma on levinnyt sinne tänne ja häkki siirretään aivan väärään paikkaan! Kaikki rytmit aivan sekasin.

Lenkin jälkeen kuitenki saatiin syötyä ja viimein äiti ymmärsi siirtää häkin oikealle paikalleen... Voi sitä unen laatua ko se oliki hyvä. Useampi tunti meni aivan vaan pershomees kuorsates. 

Me päätettiin sunnuntaina mun synttärikahveilla muutaman kutovan ystävän kans et nyt ko kerta on KÄTY, eli kämppä tyhjänä! Sehän tarkoittaa tyttöjen iltaa.

Ronja toiki sitte tullessaan jo ennakkoon ystävänpäivä kortin ja Marianne pussin ❤️

Tässä illan aikana valmistu 3/4 pyörätuolipeitto.

Viiminen lähtee puikoille näillä näppäimillä.

Tälläinen torstai päivä. 

❤️