Tänäänkin saa mennä käymään kaupassa. Sillä erotuksella että tänään saa tuoda normaalisti tavaraa kaupasta. Sen yhen tai kahden maitopurkin sijaan... Eikä tarvii enää pohtia että mitä laittas ruoaksi että sitä ei jää yli. 

_20200205_125444.jpg

 

Tässä tämä ongelmallinen tila, mistä lähti edellinen jääkaappipakastin sen sorttisella ryminällä... Et piti jo huomauttaa että uus on tuotava hellävarasemmin!!

 

_20200205_125407.jpg

 

Jossain kohtaa veksille sanoin että jos tuon onnettomasti asennetun laminaatin alla ois koko matkalta keittiön lattia tuommonen. Niin mieluusti repisin tuon huonon laminaatin irti. Kellään vaan ei oo tietoa että onko tuo vaan kylmiön lattia. Veksi ei jostain syystä oo innostunu asiasta kaivaa tuo kauneus esille... En tiä miks. Mä tykkäisin tuommosesta lattiasta! Helppo ja huoleton. Ja mikä parasta kaunis ja em retro ❤️

 

_20200205_125836.jpg

 

Tuoki pieni soiro meni piiloon ko tuli paikalle iis jääkaappipakastin. 

Nyt saa nauttia hiljaisuudesta ko ei tarvii kuunnella kylmälaukkujen hurinaa... 

Ai nii. Nyt ei muuton kuulu enää sitä jääpalakoneen kolinaakaa. Koska tuossa ei oo sitäkään. Vanhassa oli. Tuossa ois vesiautomaatti. Se vaan ei oo vesijohtokytkennässä... Vaan pitäs ite täyttää oven lokeroon 3 l säiliö täyteen... Jää käyttämättä moinen. Koska en luota nuin hepposeen viritykseen.

Viime yönä näin unta et meille tuotiin ihan vääränlainen kaappi. Onneksi se oli vaan unta. 

Jotenki muutonki nukuin niin huonosti et taidan tässä vetästä välikoomat ennenko lähen hierojalle. Kovin olin suunnitellu tikkuavani tän ajan... Mut nyt kyllä taitaa uni viedä voiton. Koska ei oo pelkoa et nukahtasin hierontapöydälle... Tuolla lapaluitten välissä on mitä ilmeisimmin jonku sortin fasettilukko, mitä en saa ite auki. Se lyö ton vasemman kyljen tosi juntturaan. Sitä availlaan tänään.

Näistä eväistä on tämä keskiviikko päivä tehty.