Aamu aloitettu aamupalalla... Ja pyykkäyksellä. 

Klo on nyt kohta puol 4 iltapvllä ja pyykkikone on kolmatta kertaa pyörimässä, kuivausrumpu toista. Tiskari meni just päälle. Sarjamurhaajan pakaste arkku on tyhjennetty, sulatettu, pesty, täytetty ja pakastumassa uudelleen. 

Mä aloin epäillä että ne marjat sikiää siellä keskenään!? Miten muuten se voi olla yhtä täynnä vaikka sieltä otettiin ainaki kassillinen taas tavaraa! Silti se on ihan piripintaan täynnä.

 

_20200202_143712.jpg

 

Kauhia, meinasin unohtaa kertoa et kiisseli on myös jo jähtymässä. 

 

Lupailin eilen kuvia mun ostoksista.. 

 

_20200202_143558.jpg

 

Mun keväinen tulppaanikimppu ❤️ miten ne voikaan olla niin kauniita ❤️

 

_20200202_143546.jpg

 

Eilen iltasella vein Veksin urheilugaalaan. Ne palkittiin firmana. Sieltä tulomatkalla hain ruokaa ja poikkesin viel kauppaan.... Mun yks heikko kohtahan on tulilatva. En tiä mikä niissä niin kiehtoo. Tää oli pakko ottaa palkkioksi et jaksoin siivota. 

Sain ko sainki siivottua eilen... Kaikki muut paitsi molempien työhuoneet ja ruokailuhuoneen. Ruokailuhuoneessa majailee nyt noita sähkökäyttösiä kylmälaukkuja ja muuta väliaikasta säilytysratkaisu vielä joitain päiviä. Työhuone odottaa seuraavaa iiliä alkaa siivota. Josko huomenna. Sais senki taas ojennukseen. En tiä alkaako olla kevättä rinnassa... Tai no molemmissa ko alkaa tehä mieli myllätä kaikki uuteen uskoon. 

Just nyt kyllä vaan pakko huilia hetki selkää. Se otti vähä itteensä tuosta pakaste arkkuun sukeltelusta. Se oli kyllä ihan kreivin aikaan tuo sulatus. Se oli pahemmin jäässä ko mitä olin ajatellu. 

Nooh. Nyt on sulateltu ja järjestelty. Hetkisen menee et se on taas kunnolla kylmä. Enpä oo pariin vuoteen sitä sulattanukkaa. Eipä tuota arkkua tarviikkaa kauhian usein... 

Niihin mun kirppisostoihin

 

_20200202_143638.jpg

 

Tulin ostaneeksi sitte purjevenhen ❤️

Tässä oli vaan jotain niin kaunista. Tyyristylleröki oli... Makso kaikki 2 e! 

Voi kesällä pohtia et lähtiskö sitä merta edemmäs kalaan? 

 

_20200202_143659.jpg

 

 

Tää huusi siellä kirppiksellä ihan suoraa huutoa. Miettikää ny sitä... Koko kaupunki raikas... Ja sit paheni vaan ko päästiin ovesta sisään... 

Tässä vaan oli sitä jotain. Niin sanoinkuvaamattoman kaunis ❤ joku on askarrellut kipsistä. Tää löys paikkansa eteisen seinältä. 

Tääki makso oliko 1 €? 

Vielä hylly, minkä ostin aiemmin täältä meijän kirppikseltä. Oli päästä jo seinälle... Jostain syystä roppurasia oli alkanu leikkiä kuurupiiloa. Joten täytyy tässä kohta käylähtää kaupassa ja hakea muutama roppu. Sitte löytyy se laatikkoki. Ja sit pääsee hylly seinälle. Laitan tänne kuvaa siitä ihanuudesta sitte. 

 

_20200202_150350.jpg

 

Nämä ihanat, suloiset, pienet snapsilasit lähti hintaan 2,50 €. Näissä oli vaan jotain kiehtovaa. 

 

_20200202_150412.jpg

 

Sillon joulun alla ko käytiin Vaasassa. Kirpparikierroksella. Löyty yhdestä liikkeestä tämmösiä. Näit on olikohan 4 eri väristä. Peuraporohirvimikälieonkaan... 

Jotain kiehtovaa on näissäkin. Nämä jäi olkkarin ja eteisen välisen havuköynnöksen yhteyteen. Ko muuton jouluiset koristeet lähti. 

Viimeksi terapiassa sanoinki et en tiä miks nää hirviporopeurawhatever... Tuntuu et on jotenki voimaannuttava. 

Josta tulikin mieleeni... 

 

_20200202_150530.jpg

 

Veksi osti mulle oliko viime vai edellisviikolla tämmöisen kirjasen. Ja siinähän se taas on ❤️

Jos nyt istahtas alas ja tikkuais hetkisen. 

Tästä on hyvä jatkaa tehokasta sunnuntaita. Ihanaa alkavaa uutta vkoa rakkaat ❤️