Tiistaina iltapäivällä soitti labrasta osastonhoitaja että pääsenkö ma aamuna klo 10 työhaastatteluun.

Minäpä keräsin aamulla silmäpussit roikkumasta lattiasta, sain ne hilattua ees nilkkoihin asti. Joten silmäpusseja nilkoissa potkien ja migreeniä manaten meni silmät ristissä työhaastatteluun. Totesin et onneks tää on nyt kolmas haastattelu samasta paikasta, periaatteessa. Sillon ko labra oli viel vanhassa paikassa, sovittiin et jos on kiinnostusta, palataan sitte asiaan ko pääsevät muuttamaan uusiin vasta valmistuviin tiloihin. Koska vanhoissa tiloissa saa porukka oireita sisäilmasta, ei haluttu riskeerata. 

Sillon ko olin keskussairaalas töis, kävin labrassa ottamassa ekgta. Sillon tuli puheeksi et jos jossain kohti saatas sovittua harjoittelua näytteenottoon tms. Se jäi sitte ko oliki sen verran kiirettä sairaalan puolella. Ja oli suunnitelmissa laajentaa siellä puolella. Noh. Se meni jäihin sen pahoinpitelyn takia. Sit viime vuonna alkukesästä oli haastattelu et jos menisin harjoittelemaan... Jouduttiin jäädä odottamaan vakuutusyhtiön päätöstä koska saisin alottaa työt. Ilman että saisin syytettä vakuutus petoksesta.. Turhan paksua juttua tuoki, mut ikävä kyllä totta. Vaikka eivät sitä vakuutusyhtiössä myönnä. Olen käsittänyt väärin. Kysyinki et miten selvällä suomen kielellä sanotun asian voi käsittää väärin?! Ei osanneet vastata. Anyway, sovittiin labran oshn kanssa että palaan asiaan hetimiten ko saan luvan alottaa työt.

Soittelin tässä edellisvkon oliko to vai pe. Ja hän lupas palata asiaan ko oli vähä huono paikka. Ja loppu onki sit historiaa. 

Pääsin ko pääsinki kompastumatta tassuttelemaan paikalle. Onneksi se oli luiskaa alaspäin... Ei käyny niin raskaaksi se silmäpussien potkiminen. Olin hyvissä ajoin paikalla. Lue 9.40, haastattelu oli klo 10. 5 min myöhemmin oisin ollu omasta mielestäni jo myöhäs.

Siinä jutusteltiin niin pahoinpitely ko työhistoria ja vakuutusyhtiön toiminta. Unohtamatta karwawauwoja ❤️❤️

Haastattelun päätteeksi osh kysy et koska voisit alottaa. Olin et öö.. Koska ois tarvis? Sanottiin et tuutko huomenna. Totesin et tämä selevä. Minä tulen.

Kesäkuun loppuun asti on tällä hetkellä soppari. 

En oo toki viel ymmärtänyt et ALOTAN HUOMENNA TYÖT!!!

Näin siin ny kuiten kävi. Pakko se on jossain kohti yrittää vaan ymmärtää.